בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"סטפן בראון" איבדה את זה

עיסה אפרפרה, סטייק חשוד וצ'יפס שערורייתיים מכל בחינה היו רק חלק מהחוויה ב"סטפן בראון" התל אביבית, שפעם היתה מסעדה טובה

68תגובות

היה ברור שבסופו של דבר זה יקרה. היה ברור שיגיע היום שבו תאוות הבצע שגורמת למסעדות לגבות כסף על לחם תביא לכך שכשתזמינו חומוס תתבקשו לשלם בנפרד על פיתות. מה שלא היה ברור זה שזה יקרה דווקא בסטפן בראון. פעם, סטפן בראון היתה מסעדה משובחת. זו היתה אחת המסעדות הראשונות שנטלה ז'אנר מקומי קלאסי – הסטייקייה – ושידרגה אותו. זה היה פעם. היום סטפן בראון היא מסעדה שאולי הדרך הנוחה לתאר היא כמלכודת תיירים: מקום שמוכר אוכל שנתפש כישראלי באיכות – הבה נקווה – שלא תיתפש כישראלית. רגע השיא של הארוחה –...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו