בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לאכול דגים ברוטב מותגים: מסעדת "לובי"

בסוף הגיעו גם מנות טובות לשולחן ב"לובי", אבל הדרך לשם היתה רצופה במונחים ("גלייז פפריקה"?), בשטיקים קולינריים ("אפר כרישה"?) ובמנות לא מאוזנות, שהתאמצו להרשים ובעיקר קילקלו

22תגובות

תתכוננו: אפר זה הקצף החדש. כך, למשל, ב"לובי", מקום חדש בקצה דיזנגוף, מוצע "נתח קצבים בגלייז פפריקה, סילאן ופירה 'מזלג'" (נהנים מהעברית?). כשהמנה הגיעה, המלצרית הצביעה בגאווה על כתם אפרפר על הצלחת והכריזה "זה אפר כרישה". מה לנו אפר? למה לנו אפר? ובכן, האפר, בדיוק כמו קודמו הקצף, לא נועד לתרום משהו למנה. תכליתו היחידה היא להבהיר לסועד שהוא נמצא במקום עכשווי ועדכני, ממש אחו־שלוקי של חוד חנית קולינרי. ואכן, במקרה הזה האפר לא תרם כלום. מה הוא כבר יכל לתרום לצד נתח קצבים שהיה כל כך מפולפל שהטעם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו