בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"טופולופומפו": מה מציעה מסעדה שעלתה 12 מיליון שקל?

התיבול (האיכותי) התחרה בנחישות בחומרי הגלם (המצוינים), הטקסטים הקולינריים הצפופים הושמעו בחלל מעוצב לעילא, והמנות במסעדה התל אביבית של אבי קונפורטי אמנם לא הפגינו חדשנות, אבל תרמו לחוויה הסוחפת, שהיתה אולי קצת סוחפת מדי

193תגובות

אני יודע לאן נעלמים הברווזים בחורף. הם עפים לקוריאה והופכים לטליות. מנת הדגל של "טופולופומפו", מסעדתו החדשה של אבי קונפורטי, היא סאאם טליה: נתח אימתני (ביקשנו את הקטן ביותר, הגיעו 2.6 ק"ג, במחיר 360 שקל לק"ג. עשו אתם את החשבון) של "טלה קוריאני על העצם". נתח הנפילים הזה מוגש עם לחמניות מאודות, כמה סוגי קימצ'י (מחמצים קוריאניים, שהמצטיין בהם הוא כרוב, ההולם מלפפונים והחלש נבטים), עלי חסה ורוטב הוי סין. בקיצור: הכלאה בין כתף החזיר המפורסמת מ"מומופוקו" הניו יורקית (המנה אכן מוצעת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו