בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה "יֶני לוקנטה" חייבת להיכלל בין 10 המסעדות הטובות שנפתחו השנה

השף צ'יבאן אר מחדד טעמים קלאסיים בעזרת טכניקות חדשות בלי לשנות את אופיים הטורקי המסורתי, ממציא מחדש אוכל ישן, ומכניס כך את "יני לוקנטה" מאיסטנבול לרשימת המסעדות שחייבים לאכול בהן ב-2014

29תגובות

בעוד שבועות אחדים יתחילו להתפרסם בעיתוני האוכל טורי סיכום השנה. אחד הז'אנרים הפופולריים יהיה, כמו תמיד, "עשר המסעדות הטובות ביותר שנפתחו ב-2013". אז הנה הדרך שבה תבדילו בין הטורים הרציניים לאלה שאפשר לעטוף בהם לקרדה דאשתקד: שום רשימה של עשר הפתיחות הטובות ביותר ב-2013 או של עשר המסעדות שחייבים לאכול בהן ב-2014, שלא תכלול את "יֶני לוקנטה" (Yeni Lokanta) באיסטנבול, לא ראויה אפילו להיות קומפוסט. "יני לוקנטה" היא מסוג המסעדות הקטנות־גדולות. מקום צנוע, לא יקר, שבו שף צעיר וגאוני ממציא מחדש...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו