בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדה

עד לדגניה בשביל בינוניות תל אביבית?

התפריט של "1910" השוכנת בדגניה א' נע בין הקצוץ למגובב, עם קריצות תל אביביות מטושטשות ועם כרטיס ביקור באנגלית. החבר א"ד גורדון בוודאי היה מוחה בתוקף, ואנחנו התנחמנו בפוקאצ'ה

64תגובות

"1910" היא עוד מסעדה תל אביבית בינונית. הבעיה היא שהיא שוכנת בדגניה א'. ולמרות שיש קסם בכך שהמלצר פונה לסועדים כ"חברים" דווקא באם־הקבוצות, הקסם מתפוגג כשמתברר שזו בסך הכל עוד אחת מהקלישאות השטיקיות שיובאו מהז'אנר הדועך שכונה בזמנו "מסעדות שוק". כן, בדיוק כמו חציל על מצע, סאשימי אינטיאס, ומכת המחץ: דג כבוש עם יוגורט, שמככבים בתפריט. אתם יודעים מה? אפילו מהמניירות המינוריות, דוגמת הגשת החשבון בכלי פורצלן קיטשי, לא הצליחו להימלט כאן. לרגע זה הזכיר את הבדיחה הישנה: על ההוא שהעתיק במבחן, עם כל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו