בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הפיתויים של מסעדת "הטרטוריה של חבה" בירושלים

"הטרטוריה של חבה" של השף מיכאל כץ עוד חייבת ללטש כמה היבטים, בעיקר את מנות הפסטה, אבל היא בדרך להפוך לעוד יעד עלייה לרגל קולינרית בירושלים

31תגובות

לירושלמים יש יותר מזל ממה שמגיע להם. אולי יש בירושלים מעט מסעדות, אבל איכשהו, כמעט מכל סוג יש להם הטובה ביותר ("ארקדיה", "אדון כהן", "המטבח של פיני" ואחרות). עכשיו, נראה שלרשימה הזאת עומדת להצטרף עוד מסעדה – "הטרטוריה של חבה" (להלן: טש"ח). היא עוד לא שם – בטש"ח חייבים ללטש כמה היבטים, ובעיקר את מנות הפסטה – אבל היא קרובה להפוך, כמו קודמותיה, ליעד לעלייה לרגל קולינרית. מבחינת הסוג, טש"ח שייכת לאחד הסוגים חסרי המזל ביותר אצלנו, המתכנה "החלבית הכשרה". מן הסתם, די במלים האלה כדי לעורר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו