בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדה

"לה מאדיה" בסיציליה: קלאסיקה שמתחילה במשחק קלאס

"לה מאדיה" של השף פינו קוטאיה היא בין חמש המסעדות שזכו לציון הכי גבוה באיטליה, אבל מתחת לשיק העדכני שלה מבעבעים זיכרונות ומשחקי ילדות - החומרים שמהם נוצרות מנות

21תגובות

זיכרון הילדות הראשון של פינו קוטאיה הוא הסנדביץ' שאִמו הביאה לו בזמן ששיחק קלאס. לכן, על רצפת המעדנייה שלו, שמול המסעדה, מצויר קלאס, והוא שואל כל מבקר איך קוראים למשחק הזה בשפתו, ורושם את השמות בפנקס קטן. אבל המסעדה של פינו קוטאיה היא הכל חוץ ממשחק ילדים. "לה מאדיה" (La Madia), מסעדתו בליקטה (Licata) שבסיציליה, היא אחת מחמש מסעדות בלבד, באיטליה כולה, שה"גמברו רוסו" העניק לבישול שלה את הציון 57. אין אף מסעדה באיטליה שהאוכל שלה קיבל ציון גבוה יותר. אין אף מסעדה באיטליה שהאוכל שלה זכאי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו