בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסעדה החיפאית שמעמידה פנים שהיא מסעדה

אם היו אומרים לי ש"ביסטרו וֶניה" בחיפה, הקרויה על שם הסופר הרוסי ונדיקט ירופייב, היא תיאטרון ניסיוני, הייתי מאמין וקונה כרטיס. אבל זו היתה מסעדה. סמלט מטוגן, מישהו?

188תגובות

זה לא של"ביסטרו וֶניה" אין קונספט, היה אומר הסופר הרוסי ונדיקט ירופייב שעל שמו נקרא המקום, קונספט דווקא יש: ברדק. ירופייב, שכתב: "וככה זה תמיד. הכל בעולם צריך להתנהל לאט ובכי רע...", בוודאי היה מרוצה מהביסטרו שעל שמו. ג'ון קליז, יוצר "המלון של פולטי", לעומתו, היה מורט כאן בייאוש את שערותיו. כי "ביסטרו וניה" הוא אפיזודה קומית מסדר גודל כזה, שלידו מנואל מ"פולטי טאוארס" נראה מצחיק בערך כמו דרמת שוודית. אם היו אומרים לי שזה פרויקט אינטראקטיבי של תיאטרון ניסיוני, הייתי מאמין וקונה כרטיס למופע...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו