בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תודה לאל דנטה

במסעדת "בינדלה" תבינו שנהניתם לפני שתטעמו פירור

עם הבישול הנפלא של רועי סופר והעיצוב של פיצו קדם, מצליחה "בינדלה" התל אביבית במה שרבים וטובים בעולם נכשלו בו: לעדכן מנות איטלקיות קלאסיות

45תגובות

בשהייה במחיצת אנשים יוצרים יש משהו שגורם להתרוממות רוח. ומסעדה היא מקום מצוין להיווכח בכך, גם כשלא לגמרי ברור מי האנשים או מה הם יוצרים. אתם מכירים את ההרגשה הזו כשאתם מגיעים למסעדה בחו"ל, אחרי שעברתם בבית על אינסוף אפשרויות, ולבסוף בחרתם, ואז, רגע אחרי שנכנסתם, יש לכם תחושה של "היטבנו לבחור?" זו ההרגשה שיש אחרי שלושים שניות ב"בינדלה", מסעדתו החדשה של רועי סופר. וזה עוד לפני שטעמתם פירור, ולפני שאפילו הספקתם להתחיל להפנים את העיצוב של פיצו קדם. משהו ברוח המקום, בניחוחותיו, בסביבה, הופך את...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו