בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"שפר": הפרטים הקטנים שמרכיבים מסעדה גדולה

מהזיתים המצוינים דרך הטיפול הצנוע והמדויק בפלמידה ועד צלעות החזיר המשוחות בוויסקי. בית הבירה "שפר" 
ברמת ישי הוא מאותן מסעדות נדירות שבהן הבעלים מגיש אוכל שהוא היה שמח לאכול

43תגובות

לפעמים פרטים קטנים גורמים לך לחבב מקום בהרף עין ובאופן מוחלט. ב"שפר", בית בירה מוצלח ברמת ישי, אלו היו הזיתים. יש בשפר זיתים שחורים טובים שמגיעים לצד הלחם. ארבעה מאותם זיתים קישטו גם את מנת האיקרה. אבל באיקרה, מישהו טרח לגלען אותם. ואתם יודעים מה? הגילעון הזה - פרט קטן, שולי, חסר משמעות - הוא ההבדל בין מסעדנות אמיתית לחלטורה יזמית בתחום המזון. והפרטים הקטנים האלה, תשומת הלב הזו, הם מה שחסר כל כך כשכל האנרגיות ממוקדות, כמו שקורה לעתים תכופות, בקונספט. זה לא או־או. ברור שאפשר לעשות מסעדת...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו