בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסעדה החשובה ביותר שנפתחה בתל אביב לאחרונה

מה קורה כששף מחונן לוקח את ההיסטוריה הקולינארית של 
יפו ומעבד אותה למטבח עילי? סלאח כורדי 
מצליח לחולל קסמים ב"אל ג'מילה"', המסעדה החדשה שלו

105תגובות

בסרטים (בעיקר המצוירים), רגע ההארה של המבקר סנוט החוטם מתרחש כאשר ניחוח מסתורי מחזיר אותו כבמטה קסם למטבח של אמא שלו. אני מצטער, אבל זו לא חוכמה. החוכמה היא כשהניחוח מצליח להחזיר אותך למטבח של אמא של מישהו אחר. ואת הקסם הנדיר הזה - לצד עוד קסמים יוצאי דופן - מצליח לחולל סלאח כורדי במסעדתו החדשה, אולי המסעדה החשובה ביותר שנפתחה בתל אביב לאחרונה, "אל ג'מילה". למען האמת, "אל ג'מילה" היא מסעדה כל כך מיוחדת, שיש חשש שבגלל הפרובינציאליות האינהרנטית שלנו נהיה מסוגלים להעריך את מלוא חינה וערכה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו