בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הוקוס פוקוס, איפה הלוקוס?

הקבב היה קר בפנים, הלוקוס בכה, וגם כשהוגשו מנות מצוינות כמו בריוש או מוס, ב"וילהלמינה" הסוו אותן היטב במרכיבים 
לא שייכים. מין קסם שכזה

120תגובות

כשסיימנו את המנות הראשונות ב"וילהלמינה", מסעדה חדשה במתחם שרונה, המלצרית הגיעה לפנות את הצלחות. לפני המנות הראשונות הזמנו בריוש, שהגיע עם שלוש צלוחיות: שמן זית, חמאה וטפנד. תוך כדי הפינוי המלצרית לקחה גם אחת מהצלוחיות, הניחה אותה על הצלחת בין שאריות המזון, ואז נזכרה: "לפנות גם את הבריוש?" "לא", ענינו. בנונשלאנטיות מעוררת הערצה היא הרימה את הצלוחית, שהתלכלכה משאריות האוכל, והחזירה לשולחן. "חבל שלא שאלת קודם", אמרתי, "עכשיו שהחזרת את הצלוחית, התחתית שלה מלוכלכת". ואז, בתנועת יד מבטלת היא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו