בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הצטנן המסכן

לאכול קרטיב-סלט במסעדה הכי אופנתית באתונה

בחלל מקסים במסעדת "פאנקי גורמה" היוונית אכלנו קרטיב סלט יווני, וגם 
הלחם, הדבש והלֶבֶּן הוקפאו. מה עובר על המסעדנות העולמית מאז 
גלידת הצ'יפס (המוצלחת) שהגיש פראן אדריה?

10תגובות

משהו מוזר עובר על מסעדנות העלית העולמית: היא הולכת ומידמה לתעשיית הסרטים. כלומר, קודם כל האפקטים המיוחדים, ורק אז, אם בכלל, דמויות, דרמה או עלילה. "פאנקי גורמה", המסעדה האופנתית ביותר באתונה כרגע, היא דוגמה מצוינת. זו מסעדה שמתנאה בשני כוכבי מישלן, ויש לה כל מה שניתן לצפות ממסעדת שני כוכבי מישלן: חלל מקסים (ברובע קרמיקוס), כלים יפהפיים, אסתטיקה יפנית מינימליסטית, שירות ללא דופי (כלומר: כזה שנע על התפר שבין החלפת סכו"ם בין כל שני ביסים להרצאות על ההיסטוריה והפילוסופיה של הזעתר), ומטבח עדכני...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו