בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת "סבידה": כשעכו כבשה את נפוליאון

ארכיטקטורת קשתות מקורית, סלטים עונתיים טעימים, לחם טוב, דגים כבושים עסיסיים ושתי מנות דג טריות ונהדרות. "סבידה", החדשה יחסית, מדגימה כמה פשוט להיות מצוין

45תגובות

באחד הפרקים של "הסימפסונס" המשפחה הצהובה יוצאת לאכול ארוחת ערב במסעדת דגים. הומר, ההרפתקן הקולינרי "שמוכן תמיד לנסות משהו חדש בתנאי שהוא כבר אכל אותו קודם", מזמין את מנת "מה שעלה היום ברשת". הבעלים, בתלבושת מלחים קומפלט עם רגל מעץ, מניח לפניו צלחת ועלייה פחית בירה מחלידה עטופה באצות. אל מול מבטו מוכה הגורל של הומר הבעלים מסביר "אררר, הים היה סוער היום, ידידי". נזכרתי באפיזודה הזו בזמן שהייתי תקוע בפקק אינסופי על כביש 6, בדרך ל"סבידה" העכואית, כשחשבתי שרק חמור חמורותיים כמוני יכול לנסוע...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו