בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת "אל וסינו": כשהטכניקה משתלטת על הטעם

מסעדת "אל וסינו" בתל אביב אולי יודעת להתפייט בכתיבת תפריטים, אבל כשזה נוגע לאוכל התוצאה הרבה יותר סטנדרטית: הטכניקה היא חזות הכל וחומרי הגלם בנאליים. העיקר שלא יחסר מוסר

38תגובות

חבל שב"אל וסינו", בר יין בקצה אבן גבירול שבתל אביב, לא הקדישו ל"חוויית חמש הדקות הראשונות" מעט מתשומת הלב שהוקדשה לליריקה המתפארת של התפריט. אבל לפני חמש הדקות, קצת שירה: "לחם הבית הנהדר שלנו; סשימי דג ים... מנה מיוחדת ומפתיעה בטעמיה; חציל... (מנה) יפהפייה כמו שרק חציל יכול להיות; פרץ התרגשות או שגעון יצירתיות של השף". ואחרי כל אלה, כדי להוכיח (או לא, כמובן שלא) שיש להם גם הומור עצמי: "חטיף תירס.... כל מלה מיותרת". וואלה.  אבל את רוח המקום, וכן, גם את אותן חמש דקות, היטיב להבהיר דווקא תיאורה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו