בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המקום מקסים, האוכל ככה-ככה. להיכנס?

היופי ואיכות השירות של "דרך הגפן" בבית זית הם סיבה טובה לפנות ימינה מול הדינוזאור. האוכל, לעומת זאת, דחוס ומנוטרל מטעם חומריו, ומלבד הקינוח, כמעט רק הלברק הבריק. שגיא כהן מחשב מסלול מחדש

24תגובות

מסעדת "דרך הגפן" בבית זית היא אחת המסעדות היחידות בעולם שנמצאות מול דינוזאור. איך מגיעים? בדינוזאור פנו ימינה. השאלה אם כדאי לפנות ימינה קצת יותר מורכבת. מצד אחד, "דרך הגפן" היא מקום מקסים, עם שירות מעולה ואווירה נעימה. מצד שני, האוכל. נתחיל בלמה לפנות. המסעדה שוכנת במבנה כפרי גדול ומואר, שנמצא בלב גינה בה מפכפכים מים. הגענו בלילה, כך שלא יכולנו להעריך את מלוא חן המקום, אבל גם כך הריחות לימדו שאנחנו אפופי ירוק. הכיסאות, בחוץ ובפנים, נוחים, המרחק בין השולחנות סביר, וכל אלה הופכים את "דרך...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו