בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת "מוסקט": הסתמיות בקליפת אגוז

עם חומרי גלם כל כך טובים ועם מסעדה כל כך יפה, אפשר היה לצפות שהעזיבה 
של חיים טיבי את "מוסקט" הנהדרת במצפה־הימים תעבור 
בשלום. אבל הבינוניות לא צריכה יותר מסדק כדי להתפרץ

62תגובות

הצונאמי התחיל ב"מוסקט". עד לפני חודשים אחדים, "מוסקט" שבמצפה־הימים היתה אחת מחצי תריסר המסעדות הטובות בישראל. ואז, השף שהפך אותה למוסד, חיים טיבי, עזב. במבט לאחור, עושה רושם שהעזיבה הדי מינורית הזו של טיבי היתה ראשיתה של עת תמורות חסרת תקדים במסעדות שלנו. פתאום מסעדות נסגרות, פתאום מסעדות משנות כתובת, פתאום מסעדות משנות זהות, פתאום שפים מפוטרים. מעניין היה להיווכח, לפיכך, איך "מוסקט" — מסעדה שנהנית מרקע לוגיסטי שליציבותו אולי אין מתחרים — שורדת את הטלטלה הזו. ובכן, אם "מוסקט" היא אינדיקציה,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו