בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת "TYO" היפנית: ביצים זרחניות ואופנתיות לעוסה

ביצי הדג הזרחניות שעיטרו כמעט כל רול היו חלק מהבנאליה
 ב"TYO", ורק האורז המצוין חרג ממנה. מה שעשינו בישראל
 לאוכל היפני משול לניסיון לבנות גן זֶן עם בט"שית, ואם סושי עם אבוקדו היה ענף אולימפי, היינו מעצמת ספורט

49תגובות

יש מקומות שכנראה נגזר עליהם להיות תמיד אופנתיים ואף פעם לא טובים. מונטיפיורי 7 בתל אביב היא אחת הכתובות האלה. בסוף מגיפת מסעדות השוק התמקמה כאן אחת הנציגות הפחות מוצלחות של הז'אנר. עכשיו, כשכמעט כל מסעדה חדשה היא אסיאתית, שוב הגיע תור מונטיפיורי 7 להזדנב. כידוע, המצב כרגע הוא שבערך כל מסעדה שנייה שנפתחת אצלנו היא או תאילנדית או יפנית. איך מבדילים? פשוט: בתאילנדיות יש אטריות, היפניות עולות ב–50% יותר והעיצוב שלהן נראה כאילו נועד לרמז שמישהו מִתחזק בשירותים. העיצוב של "TYO” אינו יוצא מכלל זה....

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו