בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לפסוע עם פסואה: סיור קולינרי בליסבון

בבית הקפה שאהב המשורר פרננדו פסואה בליסבון מגישים היום קפה גרגירי ועוגות משומנות, ובמסעדה שלו מוצע תפריט תיירים נחות. רק בדוכני האוכל של "מרקאדו דה ריביירה" התפוגגה העצבות, כשהתגלה השף אנריקו סה פסואה

8תגובות

כמה נפלא זה יכול היה להיות אם יורם ברונובסקי עדיין היה בין החיים והיה לו בלוג? ברונובסקי אהב את ליסבון. אהב אותה משום שהיתה עירו של פרננדו פסואָה (Pessoa), ומשום שלברונובסקי היתה מתת יקרת ערך: הוא היה מסוגל לראות מקומות לא כפי שהם, אלא כפי שראו אותם משוררים. לפני כל נסיעה לליסבון, כדי לחזק את ליבי, אני נוהג לקרוא את רשימותיו של ברונובסקי. וכמו כל תרופה, בהתחלה זה עבד. מאז, קשה לי לא לשים לב שבקפה "ברסיליירו", הקפה האהוב על פסואה, מגישים קפה גרגירי ועוגות משומנות, שבמסעדת "מרטיניו דה ארקדה", בה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו