בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת "לומינה": אין תיאבון בתאורת סנטוריום

אולם אפרורי ואוכל שמתבזבז על אורות בז' מעיבים על תפריט מרתק ב"לומינה", הכשרה החדשה של מאיר אדוני בת"א, שרק חלק מהמנות בה היו מעולות. והיתה גם בעיה חריפה עם החזרת

36תגובות

קצת מתסכל שהמקום החדש של מאיר אדוני הוא כל כך לא מקום. מסעדת "לומינה", התשובה הכשרה ל"מזללה", היא מסעדה עם שירות נפלא, התנהלות מקצועית, תפריט מרתק, הנדיבות הרגילה של אדוני ואוכל מבטיח. ובכל זאת, בעידן שבו עיצוב המסעדות, והחוויה האסתטית של בילוי במסעדה, התקדמו בצעדי ענק, קשה לדמיין אפילו את אוהדיו המושבעים של אדוני נוהרים לכאן. במובן מסוים, "לומינה" מלמדת שלמרות שאחת ההתפתחויות הקולינריות המבטיחות אצלנו היא השותפות בין מלונות למסעדות, אנחנו עדיין רחוקים מלהבין את כללי השותפות הזו. והכלל הראשון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו