בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"אובן קובן" - איך אומרים אסלי ביפנית?

גם אוכל יפני מהז'אנר הפשוט יותר יכול להיות מדויק ומצוין, כפי שמוכיחה "אובן קובן" התל־אביבית. לא במקרה נפרדנו מהצוות ב"גוֹצ'יסוֹסאמֶה דֶשיטָה" קולני (לא לפני הרפתקה קטנה ומסוכנת עם הטאקויאקי)

17תגובות

הרבה לפני שהשלכנו את כל מטבחי המזרח הרחוק לתוך ווק לוהט אחד והוצאנו משם את הפאן־אסיאתיות המשמימות שלנו, היו מי שעשו בדיוק את אותו דבר, אבל בחן. היפנים. כשחושבים על מטבח יפני, בדרך כלל חושבים על סושי אלגנטי או על קאיזקי מתוחכם. אבל בניגוד לדימוי, לא כל יום בצהריים היפנים יוצאים לאכול סושי בחמש מאות דולר, או קאיזקי עתיר שפעת רמזים עונתיים. אחרי ככלות הכל: כמה האיקו בן אדם כבר יכול לצרוך? לפעמים צריך גם מנגה. וכך, כשמיליוני היפנים יוצאים בבת אחת לאכול צהריים בסתם יום של חול, לעתים קרובות הם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו