שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שגיא כהן
שגיא כהן

הרבה לפני שהשלכנו את כל מטבחי המזרח הרחוק לתוך ווק לוהט אחד והוצאנו משם את הפאן־אסיאתיות המשמימות שלנו, היו מי שעשו בדיוק את אותו דבר, אבל בחן. היפנים. כשחושבים על מטבח יפני, בדרך כלל חושבים על סושי אלגנטי או על קאיזקי מתוחכם. אבל בניגוד לדימוי, לא כל יום בצהריים היפנים יוצאים לאכול סושי בחמש מאות דולר, או קאיזקי עתיר שפעת רמזים עונתיים. אחרי ככלות הכל: כמה האיקו בן אדם כבר יכול לצרוך? לפעמים צריך גם מנגה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ