בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זורבה הגליציאני

לאכול במסעדה כאילו יוונית

אי אפשר לדבר, אי אפשר להקשיב, והעיצוב כאילו נעשה בהשראת דודה שחזרה מטיול מאורגן. מסעדת "גרקו" התל־אביבית נראית כמו מלכודת תיירים ביוון, למרות שהתבשילים היו דווקא החלק הפחות חלש

36תגובות

אתם יודעים מה ההבדל בין סועדים יוונים לסועדים ישראלים? היוונים שמחים, אנחנו צריכים להראות שאנחנו שמחים. זה גם ההבדל הבולט (חוץ מהאוכל ומעוד כמה פרטים) בין מסעדת "גרקו" שבאזורי חן ובין מסעדה יוונית: מסעדה יוונית היא מקום שמח, "גרקו" הוא מקום שעושים בו שמח. יש ב"גרקו" גברת אחת שמסתובבת עם תוף קטן ומחפשת הזדמנויות לחבוט בו, ועם כמה כובעים לבנים שהיא מחפשת ראש לחבוש אותו עליהם. המוזיקה (הלגמרי לא רעה, אם כי מי שחיבר לפס קול אחד את אריס סאן, כבודו במקומו מונח, וזמרים מחוננים דוגמת אלקיסטיס...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו