בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האם הארוחה ב"טוטו" מצדיקה את הכסף שלכם?

הסטייק הגיע קר, הגבינות הגיעו "מצרפת", השירות היה אטי, השולחן היה מלוכלך והמחירים היו בשמיים. רק הקינוחים של סאני דרעי הצדיקו את המחיר. ביקור מתסכל במסעדת "טוטו" התל־אביבית של השף מושיק רוט

84תגובות

נתחיל במה שבטח מטריד אתכם במיוחד: לא, לא קילקלתי את הקיבה ב"טוטו". מצד שני, גם לא הזמנתי שום דבר עם שרימפס או כבד אווז. עם כל הכבוד: אני עובד אצלכם, אני לא שאהיד. כשמסעדת "טוטו" הודיעה שהיא ממנה את מושיק רוט (כן, ההוא מהזה) לתפקיד השף במקום ירון שלו, היה ברור שעל הפרק עומדות שתי אופציות. האחת, שרוט, שף מוערך בהולנד, יעזוב את מסעדת כוכב המישלן שלו באמסטרדם ויתמקד, כל כולו, בהפיכת "טוטו" למסעדת עלית. השנייה, שהוא יישאר באמסטרדם, יגיע מפעם לפעם לישראל, יכתוב תפריט, ואיכשהו "טוטו" תקרטע בשלט רחוק....

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו