בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"קופי בר" הוא עדיין הביסטרו האורבני פר אקסלנס של תל אביב. אבל תשאלו למה

הטרטר מוסר ים היה כישלון קולוסאלי, הפילה בר ים היה הצלחה ספקטקולרית, והמלצרים היו עסוקים בעצמם. ודווקא חוסר האחידות הזה והשירות ההזוי מסייעים ל"קופי בר" לשמור על רעננות גם ביום הולדתו ה-20

42תגובות

בעוד חודשים אחדים ה"קופי בר" יחגוג יום הולדת 20. ובהתקרב המועד החגיגי המסעדה עברה מתיחת פנים. המטבח נבנה מחדש, חלו שינויים בתכנון הפנימי, ותפישת התפריט השתנתה: מעכשיו, יש כאן תפריט שבועי מתחלף. ה"קופי בר", כידוע, היא מסעדה שהשיקה אימפריה: מכאן יצא לדרך הקונגלומרט שכולל היום את מלון מונטיפיורי ומסעדתו, הבראסרי, הדליקטסן, הבייקרי ובטח עוד מקום או שניים ששכחתי. בהתחשב בוותק של המקום, ובכובד האימפריה שהוא נושא, נחמד לגלות שה"קופי בר" עדיין שומר על רעננות. אם כי חובה לציין, שזו רעננות מהסוג שאתה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו