בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת "נאם": המרכיבים האגרסיבייים כמעט הלכו מכות בצלחת

השירות היה יעיל וקצבי והאווירה נעימה, אבל "נאם" הדיזנגופית היא דוגמה מובהקת למסעדות האסיאתיות שצצות אצלנו כמו שיטאקה אחרי צונאמי: קונספט במקום אוכל. לא פלא שהפפאיה נראתה כל כך מדוכדכת

21תגובות

בשנת 2001 השף האוסטרלי דיוויד תומפסון פתח בלונדון את "נאם". לימים, היא נהפכה למסעדה התאית הראשונה שזכתה בכוכב מישלן. "נאם" נסגרה לפני שנתיים. בירוקרטיה. תתפלאו, אבל גם עיריית לונדון יודעת להוציא את הנשמה. במקומה, תומפסון פתח את "נאם בנגקוק", שבשנת 2014 דורגה, בסקר של כתב העת "רסטורנט", כמסעדה הטובה באסיה. אני מזכיר את זה כדי להסיר מכשול: שכן המסעדה הדיזנגופית המתכנה "נאם" לא קשורה ולא קרובה ל"נאם" של תומפסון. למען האמת — מעבר לעזות המצח המפעימה — ייתכן שטוב היתה עושה המסעדה החדשה הזו אם היתה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו