בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת "באקארו": דווקא כשעלינו ליתרון הכל החל להידרדר

במסעדת "באקארו" ברעננה העזו 
להתמודד עם בשר כשר, ועם הסינטה הם אפילו הצליחו. חבל שמכאן רמת המנות רק הלכה וצנחה, בגרף יציב. והיה גם העניין הזה עם "תפוח אדמה מדורה"

35תגובות

צריך אומץ כדי לפתוח היום מסעדה בישראל. צריך הרבה אומץ כדי לפתוח מסעדה מחוץ לתל אביב, וצריך המון אומץ כדי לפתוח מסעדה שאיננה פאן־אסיאתית בלב מרכז משרדים. ובכל המובנים האלה, "באקארו", מסעדת בשרים חדשה ברעננה, היא בהחלט ניסיון נועז. גם הרעיון שעומד מאחוריה לגמרי לא רע: לקחת את הבשרים הכשרים הלא איכותיים במיוחד שלנו, לטפל בהם באופן אגרסיבי שיעלים את טעמיהם, ובכך לספק לסועד את מה שהוא אוהב: גם בשר, גם טעמים חזקים וגם מחירים שאפשר לחיות אתם. בקיצור, "באקארו" היא בהחלט מסעדה אמיצה וחכמה. היא רק לא...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו