בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יודה יודה יודה

"מחניודה" - מסעדה מקסימה

מה עושה את המסעדה הירושלמית הזאת למשפיעה ביותר בישראל, איך היא נהפכה עם השנים למלוטשת ומלהיבה עוד יותר ומה גרם בסופו של דבר גם לכותב מדור זה לתת בכפיים (מטפורית, מטפורית)

79תגובות

"מחניודה" כבר לא טובה כפי שהיתה. היא הרבה־הרבה יותר טובה. המסעדה שהשיקה אימפריה (עכשיו, עם פתיחת "פלומאר" הלונדונית: אימפריה בינלאומית) היא היום מסעדה בשלה, שהצליחה לשכלל את האמירה הראשונית המבריקה שלה – מסעדה של שפים שמתרגמת את ההתלהבות של שפים מעשיית אוכל לחוויה מלהיבה כללית – למטבח בוגר, מלוטש, מבריק, ואלא מה? מלהיב. "מחניודה", כידוע, היא המסעדה המשפיעה ביותר בישראל. זו המסעדה שהפכה את ה"חתוך דק" וה"צרוב קלות" לסגנונות הבישול הלאומיים שלנו. כאן התחילה מגיפת הפולנטה וכאן נולדה אופנת...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו