בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת "מזה": את צמחונית, למה להתחפש למסעדה רגילה?

תיבול אגרסיבי, מרקם קמחי ותפריט פואטי מלווים את ניסיונה של "מזה" התל אביבית להתחזות למסעדה בשרית סטנדרטית - כולל הערה בתפריט על אחת המנות: "לא תאמינו שהיא טבעונית". בכך מוותר המקום על מה שהוא אמור להיות: מטבח צמחוני מקורי

39תגובות

ונניח שהייתי שוקל להפוך לצמחוני. ונניח שכדי לברר כיצד זה עתיד להשפיע על חיי הייתי הולך ל"מזה" (Mezze), מסעדה צמחונית תל אביבית. אין לי בכלל ספק שהייתי רואה את האור. הקרן הראשונה שהיתה נוגהת עלי היא שכנראה שהפיכה לצמחוני עתידה לפתח אצלי אובססיה לחום. כל המנות ב"מזה" חומות. חום זה טוב, לא? צבעי אדמה כאלה. טבעי. הדבר השני שהיה מתברר לי הוא שכנראה ההפיכה לצמחוני עתידה לגרום לי להיות קצת פחות רגיש לסוגיות היגיינה. ב"מזה", כך התחוור, מסתובב חתול. ובו בזמן שחתול — כמו שימהרו להישבע כל אלה שמטנפים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו