בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שגיא כהן מסכם שנה: הבעלים נדחפו, השפים נדחקו

תנופת הקייל והקינואה, משבר במסעדות היצירתיות, פתיחת מתחם שרונה — רובע החלונות האדומים של הקולינריה הישראלית — והרע מכל: הבעלים שעברו לפרונט, כמו בכדורגל. תשע"ד היתה שנה קשה

25תגובות

הנה הצעה לרפורמה קולינרית פשוטה שתשפר את חיינו לאלתר. זוכרים שפעם, בסוף כל חשבון במסעדה, הופיע סכום קטן תחת הסעיף "שמירה"? אני מציע להחזיר אותו, רק לשנות את שמו מ"שמירה" ל"תרומה לתקציב הבטחון". כמו כל דבר במדינת ישראל השנה, גם המסעדנות עמדה בסימן המאמצים האפוקליפטיים של הממסד הביטחוני הישראלי לשמר את עושרו ועוצמתו. חבל רק שהממסד הזה עדיין לא הבין שלפעמים כשמשחקים בלחרחר מלחמה מקבלים מלחמה. הנה עכשיו: עוד לא גמרנו ללקק את פצעי האחת, וכבר — בצירוף מקרים מופלא, ממש בעצם דיוני תקציב הביטחון הבא —...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו