בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת "כובשים": באתי, ראיתי, נכבשתי

אוכל טריפוליטאי ביתי עם נגיעה אנרכית, וערכת סלטים שגרתית לכאורה שהתבררה כחגיגה של טעמים. וכן, גם הדרך למפרום מצוין עוברת ב"כובשים" התל אביבית

24תגובות

שף ישראלי טוב חייב לאהוב ירקות. זה לא אומר, כמובן, שהוא חייב להיות צמחוני או שכל המנות שלו חייבות להתבסס על ירקות. אבל כדי לבשל אוכל ישראלי ראוי לשמו, שף חייב לאהוב ירקות. להיות ער לטעמיהם המשתנים, למצאי העונתי, לשילובים אפשריים ובלתי אפשריים, לשימושים בהם כעיקר במנה, כעיטור או אפילו רק כתבלין. ובעיקר: להתלהב מהם. למרבה הצער, רוב השפים שלנו משוכנעים שמה שחשוב הוא דווקא חלבונים ופחמימות. תסתכלו על תפריט ממוצע של מסעדה: המנות היצירתיות יהיו כמעט תמיד מנות בשר או מנות על בסיס בצק. וירק? ירק תמיד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו