בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת "פי בריבוע" שוברת את השיטה

"פי בריבוע", הסניף התל אביבי של המסעדה שהחלה בירושלים, מציעה ב–180 שקל לזוג אותו תפריט פסטות וקינוחים כמו במסעדת 400 שקל, ובאיכות טובה. באיזו מהמסעדות תבחרו?

109תגובות
דודו בכר

כשמסעדן בעולם הגדול פותח מסעדה, חלומו הוא כוכב מישלן. כשמסעדן ישראלי פותח מסעדה, החלום שלו הוא זכיין. זכיינות נהפכה למלת הקסם בתעשייה שלנו. כמו בטלוויזיה, כולם מחפשים למכור לא סטייק טוב, אלא קונספט עסיסי. לא אוכל, היה אומר מנחם־מנדל, אלא לופט גשעפטן. "פי בריבוע", מקום נאה לעין ברחוב בן יהודה בתל אביב, הוא, כך מסתבר, סניף שלישי של מקום שהתחיל בירושלים. במלים אחרות: הם עשו את זה. וייתכן שההצלחה של "פי בריבוע" יכולה ללמד משהו על האופן שבו צריך לגשת לכל נושא הזכיינות: הכי פשוט שבעולם. אוכל טוב,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו