בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לשבת בקרליבך ולהרגיש על האולימפוס

אולימפוס הטורקית־בלקנית, מהמסעדות הוותיקות בתל אביב, היא מסעדה נדירה, בישראל ובכלל. קודם כל מפני שהאוכל בה לא ממותג, לא מקוּדם ולא מצולם, אלא פשוט מצוין

48תגובות

"להביא לך מרק חם, או איזה תבשיל? אתה כולך רטוב", פנתה בעלת הבית לקצין צעיר שנכנס ל"אולימפוס". ובמובן מסוים, הרגע הזה הוא מטפורה הולמת לכל חוויית האכילה באולימפוס: זה היה כמו לאכול מרק חם באמצע חורף קפוא. בלא מעט מובנים, ההתמקצעות של עולם המסעדות שלנו היא חדשות טובות. חומרי גלם טובים יותר, תפריטים מגוונים יותר, סטנדרטים גבוהים יותר. אבל במובן יסודי אחד, ההתמקצעות הזאת פגעה ביסוד מוסד של תרבות האירוח: היא יצרה ניכור. מצד אחד המסעדה, מצד שני הסועד. אנחנו טורחים, אתה צורך. ואולימפוס, ואני מתנצל על...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו