בשגב הרצליה מאכילים אתכם בקונספט

בשגב הרצליה הכל אמנותי, קונספטואלי, מדבר בשפה חדשה. 
ורק התפריט, אבוי, בנאלי על גבול הפרודיה

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שגיא כהן

עכשיו אני יודע איזה טעם יש לשופוני. מסעדת "שגב" בהרצליה מתנאה בתפריט חדש שמתבסס על "שפה קולינרית־אמנותית חדשה". שתי מלים בולטות כאן: חדש ואמנות. ברשותכם, נתעכב עליהן רגע. פתגם לטיני עתיק שהמצאתי הרגע גורס שאחד מיתרונות הבור הוא שהכל חדש עבורו. זה הרי אחד המאפיינים של העידן הנרקיסיסטי העכשווי, ושל חלק גדול מהאמנות שהוא יוצר (ובעיקר צורך), שכל הדברים בו חדשים לא משום שלא נעשו קודם, אלא משום שאני, בכבודי ובעצמי, מתייחס אליהם רק עכשיו.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ