ביקורת עסקית

מיט בר: המקום לקרניבורים אמיתיים

בלי קונספט חדשני, שף סלב, או מנה צמחונית אחת לרפואה - ב"מיט בר" לא מתביישים לפנות אך ורק לאנשים שמתרגשים מנתח בשר משובח ומוכנים לשלם על זה

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים35
עומר שוברט

מסעדת "מיט בר" מציבה בפני הקרניבור הממוצע הנקלע לכיכר רבין את אותה הדילמה כבר 20 שנה. מוגשים בה נתחי בשר מהמשובחים בישראל ובתפריט, שכמעט ולא השתנה עם השנים, מסתתרות מנות שמתמודדות על הכתר כמעט בכל קטגוריה (ההמבורגר הטוב בארץ, הקרפצ׳יו, הסטייק, אפילו סלט הביצים). כעת נדרש הקרניבור לשקלל את כל אלה ולהחליט אם הוא מוכן להוציא 138 שקל על 300 גרם של סינטה או 158 שקל על 250 גרם של פילה בקר. זו אינה דילמה פשוטה. בעיקר כי הסועד הישראלי הממוצע מוכן בדרך כלל לשלם את תג המחיר המדובר רק כשמתלווה לאוכל עצמו דבר מה נוסף. קונספט חדשני, שף סלב, משהו לדבר עליו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ