בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ביקורת עסקית

מיט בר: המקום לקרניבורים אמיתיים

בלי קונספט חדשני, שף סלב, או מנה צמחונית אחת לרפואה - ב"מיט בר" לא מתביישים לפנות אך ורק לאנשים שמתרגשים מנתח בשר משובח ומוכנים לשלם על זה

35תגובות

מסעדת "מיט בר" מציבה בפני הקרניבור הממוצע הנקלע לכיכר רבין את אותה הדילמה כבר 20 שנה. מוגשים בה נתחי בשר מהמשובחים בישראל ובתפריט, שכמעט ולא השתנה עם השנים, מסתתרות מנות שמתמודדות על הכתר כמעט בכל קטגוריה (ההמבורגר הטוב בארץ, הקרפצ׳יו, הסטייק, אפילו סלט הביצים). כעת נדרש הקרניבור לשקלל את כל אלה ולהחליט אם הוא מוכן להוציא 138 שקל על 300 גרם של סינטה או 158 שקל על 250 גרם של פילה בקר. זו אינה דילמה פשוטה. בעיקר כי הסועד הישראלי הממוצע מוכן בדרך כלל לשלם את תג המחיר המדובר רק כשמתלווה לאוכל עצמו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו