שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

אצל אייל שני ב"רומנו" האוכל כל כך טעים שהוא עובד גם על חוש השמיעה

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

הבר־מסעדה החדש של אייל שני, רומנו, הוא בעצם מחקר חברתי אדיר ממדים. במרכזו עומדת שאלה גורלית: האם ניתן להציל את הדור הצעיר של צרכני המסעדות? האם עדיין יש סיכוי ללמד את הדור קצר הרוח ושיכור המותגים הזה שסתם עגבניה בשיא בשלותה, כשהיא משודכת ביד אמן לחסה ובצל, הרבה יותר טעימה מאשר כל קשקוש עם שמן כמהין? האם עדיין יש דרך לגרום להם להאמין שדג מקומי עניו, ובתנאי שהוא מותקן כהלכה, עולה על כל השרימפס הקפואים והקלמארי המצוננים שבעולם? האם ניתן לשכנע אותם שעלי תיבול מקומיים יכולים לרגש ולרענן יותר מאלף בקבוקי טריאקי? במלים אחרות: האם הם עדיין יכולים להיוושע?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ