טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"משייה" של יוסי שטרית עושה נחת אבל הוא יכול יותר

"משייה" של השף יוסי שטרית היא מסעדה מבלבלת. מצד אחד יש בה מנות להלל, מצד שני היא מקדימה צורה לתוכן. מחד, הכל בה טעים. מאידך, ובכן, שטרית יכול יותר

תגובות

מסעדות הן קצת כמו אנשים: לעתים מה שהופך אותן למעניינות הוא דווקא הפרעת האישיות שלהן. ו"משייה", מסעדתו החדשה והמרתקת של יוסי שטרית, היא מסעדה סכיזופרנית. האמת? קשה שלא לחבב את שתי האישיויות שלה. אבל קשה עוד יותר לתווך ביניהן. משייה מציגה עצמה כמסעדה עם תפריט מרוקאי גלילי. כלומר: טרטר אינטיאס, סאשימי טונה וניוקי. פטריות. בטח שפטריות. אבל זו, הטקסטואלית, היא הסכיזופרניה הקלה לעיכול. המאתגרת יותר היא זו שבין הניסיון להיות גלילי (חומוס, בורגול, לבנה) ובין המאמץ של שטרית, מבכירי השפים העכשוויים שלנו,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות