בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עסקית סודית שווה כל פיתול בדרך להרי ירושלים

"הבית של סלווה" בעין נקובא עושה שימוש מיומן בחומרי גלם בסיסיים ובתבלינים מקומיים, שמצליחים להפיח חיים חדשים גם בפשוטים שבמאכלים. עומר שוברט מתרגש ומציג בפעם הראשונה: חמישה כוכבים

43תגובות
דנה מלמד

יריעת הברזנט הירוקה עליה נכתב בגאון ״מטבח ערבי אותנטי״ יצרה רושם ראשוני בעייתי. מקומות אותנטיים לא יודעים שהם כאלה, או לכל הפחות לא מכריזים על כך. כיסאות הפלסטיק והשולחנות שחופו בכיסויי ניילון שיוו למקום מראה של חדר אוכל קיבוצי, כמו גם הדלפק הרחב עם מגשי הענק הכסופים. ה״אותנטיות״ המשיכה לצעוק מהברזנט הירוק עליו הודפס התפריט בעברית קלוקלת בתוספת צילומים של כמה ידוענים שסעדו במקום (כולל כוכבת הילדים ״צפי שפית״). אבל ״הבית של סלווה״, מסעדה ערבית בעין נקובה שבהרי ירושלים, נופלת רק באריזה. בניסיון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו