ביקורת עסקית |

חידוש מאשדוד: מסעדת דגים שהיא לא שיפודיה

במסעדת "פסקדו" הדגים מטופלים היטב, התוספות מדויקות, השירות עולה בהרבה על המקובל בתל אביב ותפריט העסקיות מתומחר בשפיות. עכשיו רק צריך לדעת איפה מסתתרים דגי הים בתפריט

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עומר שוברט

במסעדת "פסקדו" באשדוד מבטיחים דגה יומית טרייה המסופקת על ידי משפחת הבעלים, שעוסקת באהבה בענף הדיג כבר שלושה דורות. זה לא הפריע לתפריט העסקיות להציע מנות עיקריות המבוססות על דגים שמקורם בחקלאות ימית בלבד. אולי במשפחה הדייגים המדוברת החליטו לתלות את החכה לרגל המצב, אולי בשעות הצהריים מנסים לחסוך בעלויות ומגישים דגים זולים יותר.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ