בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ביקורת עסקית

חידוש מאשדוד: מסעדת דגים שהיא לא שיפודיה

במסעדת "פסקדו" הדגים מטופלים היטב, התוספות מדויקות, השירות עולה בהרבה על המקובל בתל אביב ותפריט העסקיות מתומחר בשפיות. עכשיו רק צריך לדעת איפה מסתתרים דגי הים בתפריט

2תגובות
פבל טולצ'ינסקי

במסעדת "פסקדו" באשדוד מבטיחים דגה יומית טרייה המסופקת על ידי משפחת הבעלים, שעוסקת באהבה בענף הדיג כבר שלושה דורות. זה לא הפריע לתפריט העסקיות להציע מנות עיקריות המבוססות על דגים שמקורם בחקלאות ימית בלבד. אולי במשפחה הדייגים המדוברת החליטו לתלות את החכה לרגל המצב, אולי בשעות הצהריים מנסים לחסוך בעלויות ומגישים דגים זולים יותר. לא פשוט להיות היום חובב דגים בישראל. במיוחד אם נחשפת לטעמם של דגים אמיתיים, כאלה שבאמת שחו פעם בים. ברוב מסעדות הדגים שלנו מעדיפים מינוי לבריכה. זול יותר, נוח יותר,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו