בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האוכל ב"זו ביזו" נפלא, אבל למה העיצוב והשירות עושים הכל כדי להפריע לו?

דייוויד פרנקל מוכיח שוב במסעדת "זו ביזו" שהוא אחד השפים המקצועיים והמבריקים ביותר שעובדים פה. חבל שזה קורה במקום שנראה כמו מסעדה רומנית שהעבירו עליה ויש

54תגובות
מסעדת "זו ביזו" בתל אביב
מוטי מילרוד

"יש לנו תבשיל עגל מזנב שור". זה היה המשפט הראשון ששמענו אחרי שישבנו ב"זו ביזו", בר־מסעדה בצפון רחוב בן יהודה בתל אביב. בהמשך הערב התוודענו גם לרוטב בארנייס ואפילו לבּרוּסקוֹטָה. ובוודאי תופתעו לשמוע שזה עוד היה החלק החביב בקומוניקציה עם הצוות. הגענו ל"זו ביזו" מוקדם, המסעדה היתה ריקה מאדם. המארחת הובילה אותנו לשולחן במרכז החדר. שאלנו אם אפשר לשבת ליד הקיר. "לא", היתה תשובתה. "למה לא?" ניסיתי. "כל השולחנות מוזמנים ואני לא יכולה להזיז אתכם". "ומה יקרה אם תושיבי אותנו בצד ואת מי שיבוא אחרינו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו