למה צחק מבקר "הארץ" במסעדה הבוכרית "חנן מרגילן" - ביקורת מסעדות - הארץ

למה צחק מבקר "הארץ" במסעדה הבוכרית "חנן מרגילן"

ב"חנן מרגילן", מסעדה בוכרית בשכונת שפירא בתל אביב, מדברים איתך כמו 
בן אדם ומאכילים אותך כמו בן אדם. 
או בקצרה, כמה שזה טוב

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שגיא כהן

המון זמן לא שמעתי אדם צוחק בקול רם במסעדה. יכול להיות, כמובן, שזה נובע מהמוזיקה מחרישת האוזניים: מי יכול לשמוע אדם צוחק — או צועק, או סירנה של מכבי אש — ברעש של ה"מקומות" שמגישים אוכל? ויכול להיות שצחוק מכל הלב כזה, צחוק טבעי, משוחרר, פשוט לא הולך על מצע של "טכניקות עדכניות" או "קונספט קולינרי". ב"חנן מרגילן", מסעדה בוכרית נהדרת בשכונת שפירא בתל אביב, שמעתי איש צוחק בקול. כשהסתכלתי, ראיתי לפניו שיפוד כבד בקר משובץ קוביות שומן כבש ומכוסה בשלג בצל חי. אי אפשר, כמובן, להתחייב שהצחוק נבע מהשיפוד, אבל בהחלט אפשר לציין, תצפיתית, שגם בפעם השנייה באותו ערב שבו נצפה השיפוד הזה, נשמע איש צוחק בקול רם. וזה הייתי אני. כי השיפוד הזה — פשוט, מדויק, נעים הליכות — מיטיב לייצג את כל הטוב שיש ב"חנן מרגילן": מסעדה עם אוכל, לא עם "חומרי גלם".

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ