בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ביקורת מסעדות

שום דבר לא היה יכול לנבא כמה רע זה הולך להיות

"רובע 5" הרחיקה עוד קצת את התקווה שבירושלים תיפתח סוף סוף מסעדה לא כשרה טובה. סיפורו של האוכל מתגלם בהתנהלותה של המלצרית בעלת הפוטנציאל הרב

204תגובות
בתמונה נראית מסעדת "רובע 5" בירושלים ריקה מאדם. כיסאות ושולחנות, קומת הגלריה.
אמיל סלמן

בשירותי הגברים של "רובע 5", מסעדה חדשה בירושלים, יש שתי משתנות. בתוך אחת מהן מונח גומי כחול מחורר ועליו כתוב: "גומי משתנות", בשנייה אין. והנה לקח לחיים: הגומי אף פעם לא משקר. מכיוון שהאגביות הזו – כן גומי, לא גומי – היא בדרך כלל אינדיקציה מדויקת לגישה של מסעדה. כי אלה בדיוק הפרטים הקטנים. אם עדיף עם גומי, שיהיה בשתיהן. אם עדיף בלי, שלא יהיה בכלל. אבל שלמישהו יהיה אכפת. וכמו תמיד: הגומי הכחול דייק, אם כי שום גומי שבעולם, ואפילו מחורר, לא יכול היה לנבא עד כמה רע זה הולך להיות. כשנפרדתי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו