ביקורת מסעדות |

שום דבר לא היה יכול לנבא כמה רע זה הולך להיות

"רובע 5" הרחיקה עוד קצת את התקווה שבירושלים תיפתח סוף סוף מסעדה לא כשרה טובה. סיפורו של האוכל מתגלם בהתנהלותה של המלצרית בעלת הפוטנציאל הרב

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שגיא כהן

בשירותי הגברים של "רובע 5", מסעדה חדשה בירושלים, יש שתי משתנות. בתוך אחת מהן מונח גומי כחול מחורר ועליו כתוב: "גומי משתנות", בשנייה אין. והנה לקח לחיים: הגומי אף פעם לא משקר. מכיוון שהאגביות הזו – כן גומי, לא גומי – היא בדרך כלל אינדיקציה מדויקת לגישה של מסעדה. כי אלה בדיוק הפרטים הקטנים. אם עדיף עם גומי, שיהיה בשתיהן. אם עדיף בלי, שלא יהיה בכלל. אבל שלמישהו יהיה אכפת. וכמו תמיד: הגומי הכחול דייק, אם כי שום גומי שבעולם, ואפילו מחורר, לא יכול היה לנבא עד כמה רע זה הולך להיות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ