בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ביקורת עסקית

המהפך הושלם: ננוצ'קה הפכה למסעדה טבעונית מצוינת

עם המעבר לטבעונות היה נראה שננוצ'קה מאבדת את זה והכיוון הוא למטה. שנתיים וקצת אחר כך מתגלה ננוצ'קה כאחת המסעדות הטבעוניות הטובות בארץ, עם עסקית משתלמת במיוחד שתשלח אתכם הביתה עם חיוך על הפנים

58תגובות
דודו בכר

אם טבעונות פופולרית כמו הרעש שהיא מייצרת, ננוצ׳קה צריכה להיות מלאה בכל צהריים. יודעים מה, ננוצ׳קה צריכה להיות מלאה בכל צהריים גם ללא קשר לקצב הריבוי הטבעוני. ואם לא מלאה (אפשר בכלל למלא בצהריים מסעדה בגודל כזה?), אז עמוסה יותר. הרבה יותר. הפתיחה המחודשת כמסעדה טבעונית לפני כמעט שנתיים היתה צולעת. הציפיות קרסו תחת מתקפת יחסי הציבור. השפית המיועדת עזבה, המטבח התקשה לתפקד ונראה היה שהכל מתכנס לכדי כישלון מפואר. אלא שלננה שרייר כנראה לא היתה אפשרות להיכשל. ננוצ׳קה עבורה היא לא מפעל חיים אלא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו