מאיר אדוני מטביע את קיסריה בשמן

למרות המסעדה החדשה "סזרינה" בקיסריה, בשביל אוכל של מאיר אדוני, ברמה של מאיר אדוני, עדיין צריך לנסוע לתל אביב

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שגיא כהן

איך הייתם מרגישים אם הייתם הולכים לסרט "מלחמת הכוכבים" החדש ומגלים שזה בדיוק הסרט הקודם, רק בשם חדש? אז למה במסעדות זה לגיטימי? ואיך הייתם מרגישים אם היה מתברר שמדובר בעותק דהוי ומוכתם בשמן של הסרט?

"סזרינה", מסעדתו החדשה של מאיר אדוני בקיסריה, היא בעיקר עותק מהוה ומשומן של מסעדותיו הקודמות. המנות מוכרות – מטרטר פלסטיני ועד קרואסון מח; הלחמים מוכרים – מבייגל ועד קובנה; הטעמים מוכרים – מאצבע שוקולד ועד מרק אקזוטי; רק הביצוע חדש: זחוח ורשלני.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ