בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מאיר אדוני מטביע את קיסריה בשמן

למרות המסעדה החדשה "סזרינה" בקיסריה, בשביל אוכל של מאיר אדוני, ברמה של מאיר אדוני, עדיין צריך לנסוע לתל אביב

29תגובות

איך הייתם מרגישים אם הייתם הולכים לסרט "מלחמת הכוכבים" החדש ומגלים שזה בדיוק הסרט הקודם, רק בשם חדש? אז למה במסעדות זה לגיטימי? ואיך הייתם מרגישים אם היה מתברר שמדובר בעותק דהוי ומוכתם בשמן של הסרט? "סזרינה", מסעדתו החדשה של מאיר אדוני בקיסריה, היא בעיקר עותק מהוה ומשומן של מסעדותיו הקודמות. המנות מוכרות – מטרטר פלסטיני ועד קרואסון מח; הלחמים מוכרים – מבייגל ועד קובנה; הטעמים מוכרים – מאצבע שוקולד ועד מרק אקזוטי; רק הביצוע חדש: זחוח ורשלני. וממילא מתעוררת תהייה: מדוע אדוני, במיטבו אחד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו