בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"בועזו" היא לא עוד אחת מהמסעדות היפניות בלי אוכל יפני. היא הדבר האמיתי

"בועזו" של בועז צעירי היא לא רק מסעדה לאוהבי אוכל יפני אותנטי, היא גם אחת המסעדות הטבעוניות הטובות בתל אביב

47תגובות

הדבר המעניין ביותר בטירוף האוכל היפני בישראל הוא, כמובן, שכמעט אין אוכל יפני בישראל. לחתוך סלמון לפרוסות גסות ולעטוף אותו בשכפ"צי אורז, זה לא בדיוק החומר שממנו עשויים החלומות של נוריקו־סאן. השקיקה לאוכל טבול בסויה היא, כרגיל, שיגעון שיש בו הרבה יותר מהישראלי מאשר מהיפני. כהרגלנו, אנחנו לא רצינו לאכול אוכל יפני: אנחנו רצינו להראות ליפנים שאנחנו יודעים לעשות את זה יותר טוב מהם. ואותנו דווקא שיכנענו. בועז צעירי, בהרבה מובנים, הוא תנועת מחאה של איש אחד כנגד המגלומניה הזאת. הוא דווקא חושב שהיפנים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו