"בועזו" היא לא עוד אחת מהמסעדות היפניות בלי אוכל יפני. היא הדבר האמיתי

"בועזו" של בועז צעירי היא לא רק מסעדה לאוהבי אוכל יפני אותנטי, היא גם אחת המסעדות הטבעוניות הטובות בתל אביב

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שגיא כהן

הדבר המעניין ביותר בטירוף האוכל היפני בישראל הוא, כמובן, שכמעט אין אוכל יפני בישראל. לחתוך סלמון לפרוסות גסות ולעטוף אותו בשכפ"צי אורז, זה לא בדיוק החומר שממנו עשויים החלומות של נוריקו־סאן. השקיקה לאוכל טבול בסויה היא, כרגיל, שיגעון שיש בו הרבה יותר מהישראלי מאשר מהיפני. כהרגלנו, אנחנו לא רצינו לאכול אוכל יפני: אנחנו רצינו להראות ליפנים שאנחנו יודעים לעשות את זה יותר טוב מהם. ואותנו דווקא שיכנענו.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ