בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סיכום שנת 2015

הארוחה הכי טובה במסעדות השנה היתה בכלל טבעונית

מסעדות שמתחפשות למאפיות, סיציליאנית שהקשר בינה לבין סיציליה הוא כמו הקשר בין מציאות לריאליטי, ומיכל אנסקי גם. ומעל לכל: 2015 היא השנה שבה טבעונות נהפכה ממגבלה — לאתגר

23תגובות
שרונה מרקט בתל אביב
לם וליץ סטודיו

אז מה היה לנו השנה? כמו תמיד: קצת פתיחות, קצת סגירות, קצת שריפות. קצת טוב, קצת רע. ומוגז אחד גדול. מִצאו, ילדים, את המוגז הגדול המסתתר בטור שלפניכם, צבעו בצבעים עליזים ושאלו את עצמכם: איך זה שאין לכם משהו טוב יותר לעשות ביום הראשון של השנה? ינואר: הטוב: "מסעדן תל אביבי נעצר בחשד שייבא 1.4 ק"ג של גראס הודי משובח במסווה של חומרי גלם למסעדה". זה בזיליקום בין השיניים שלך, או שאתה סתם שמח לראות אותי? הרע: העלות הגדלה של חומרי הגלם גורמת למסעדות להתחפש למאפיות. ערן שרויטמן פותח את "בית העם"...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו