סיכום שנת 2015

הארוחה הכי טובה במסעדות השנה היתה בכלל טבעונית

מסעדות שמתחפשות למאפיות, סיציליאנית שהקשר בינה לבין סיציליה הוא כמו הקשר בין מציאות לריאליטי, ומיכל אנסקי גם. ומעל לכל: 2015 היא השנה שבה טבעונות נהפכה ממגבלה — לאתגר

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שגיא כהן

אז מה היה לנו השנה? כמו תמיד: קצת פתיחות, קצת סגירות, קצת שריפות. קצת טוב, קצת רע. ומוגז אחד גדול. מִצאו, ילדים, את המוגז הגדול המסתתר בטור שלפניכם, צבעו בצבעים עליזים ושאלו את עצמכם: איך זה שאין לכם משהו טוב יותר לעשות ביום הראשון של השנה?

ינואר:

הטוב: "מסעדן תל אביבי נעצר בחשד שייבא 1.4 ק"ג של גראס הודי משובח במסווה של חומרי גלם למסעדה". זה בזיליקום בין השיניים שלך, או שאתה סתם שמח לראות אותי?

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ