בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האם כדאי לנסוע לקרית שמונה בשביל לאכול במסעדת "בנג'ולינה"?

"בנג'ולינה" היא יצור לא שכיח: מסעדת שף, לא שופוני

60תגובות

מי לא חלם, ברגע משורעף, להיות הבעלים של מסעדה קטנה בצפון? מין מקום קטן וחמים, עם מוזיקה טובה שמתנגנת בשקט, מקום שמעודד אנשים לדבר בקול שיחה רגיל, מסעדה שבה הוא יבשל תפריט עונתי מתחלף, כזו שבה יוצאים לפעמים מאחורי הבר כדי ללגום כוס יין עם לקוח מוכר, להחליף התבדחות עם ספק, בקיצור: מי לא חלם? מי? כל מי שיש בקודקודו ולו טיפה אחת של שכל ישר. מסתבר שבן וענת קנור אינם שייכים למיעוט הזה. וטוב שכך. הם חלמו – במשך כעשור שבו עבדו במסעדות בתל אביב ואחר כך בצפון – בדיוק על סוג המסעדה הזה. ולפני עשרה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו