בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ביקורת עסקית

אוליברי היא מסעדה מהזן שלא מייצרים יותר

המסעדה האיטלקית אוליברי בתל אביב מדגימה כיצד אפשר לצאת עם חיוך מעסקית בסביבות 50 שקלים, גם אם האוכל לא תמיד מבריק. אז מתי הציעו לכם לבדוק את ההצעות הזולות של התפריט?

25תגובות
פיצה בננה באוליברי
עומר שוברט

אוליברי ברחוב אבן גבירול בתל אביב היא מסעדה חמודה, ומסעדות חמודות זה ז׳אנר שכמעט לא מייצרים יותר. למה? אולי כי זה לא מספיק משתלם, כלכלית ותדמיתית. הרי מה הטעם לפתוח מסעדה אם לא בשביל לעשות כסף או לפחות להתפרסם קצת? מסעדות חמודות נולדות למען מטרות צנועות בהרבה: להגיש אוכל הגון במחירים הוגנים. ואת זה עושים בלי תדמית מסוגננת ובלי ניסיונות מגושמים למיקסום רווחים. ובמקרה של אוליברי אלה לא רק מחירי המנות או העסקית המשתלמת מאוד, אלא גם עניין של גישה. כאן המליצו לנו דווקא על שתיים מהעיקריות היותר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו