ביקורת עסקית

אוליברי היא מסעדה מהזן שלא מייצרים יותר

המסעדה האיטלקית אוליברי בתל אביב מדגימה כיצד אפשר לצאת עם חיוך מעסקית בסביבות 50 שקלים, גם אם האוכל לא תמיד מבריק. אז מתי הציעו לכם לבדוק את ההצעות הזולות של התפריט?

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עומר שוברט

אוליברי ברחוב אבן גבירול בתל אביב היא מסעדה חמודה, ומסעדות חמודות זה ז׳אנר שכמעט לא מייצרים יותר. למה? אולי כי זה לא מספיק משתלם, כלכלית ותדמיתית. הרי מה הטעם לפתוח מסעדה אם לא בשביל לעשות כסף או לפחות להתפרסם קצת? מסעדות חמודות נולדות למען מטרות צנועות בהרבה: להגיש אוכל הגון במחירים הוגנים. ואת זה עושים בלי תדמית מסוגננת ובלי ניסיונות מגושמים למיקסום רווחים.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ