הטוב, הרע והאינג'רה: מה הסיפור של "באלינג'רה", האתיופית החדשה

מסעדת "באלינג'רה" בתל אביב עוד לא החליטה מה היא רוצה להיות כשתהיה גדולה: מסעדה, דוכן מזון מהיר או אירוח ביתי? בינתיים, יותר משהיא מעוררת סקרנות 
בנוגע לאוכל האתיופי, היא יוצרת תחושה 
של חוויה שמוצתה בביקור אחד

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שגיא כהן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ