בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הטוב, הרע והאינג'רה: מה הסיפור של "באלינג'רה", האתיופית החדשה

מסעדת "באלינג'רה" בתל אביב עוד לא החליטה מה היא רוצה להיות כשתהיה גדולה: מסעדה, דוכן מזון מהיר או אירוח ביתי? בינתיים, יותר משהיא מעוררת סקרנות 
בנוגע לאוכל האתיופי, היא יוצרת תחושה 
של חוויה שמוצתה בביקור אחד

56תגובות

"באלינג'רה", מסעדה אתיופית חדשה בכרם התימנים בתל אביב, מציגה חדשות אופטימיות: מתברר שהמטבח האתיופי השלים את השתלבותו בזרם המרכזי של הקולינריה הישראלית. יש בו נגיעות. ויש גם סלט כרוב, גזר ותפוחי אדמה. הנגיעות הובטחו כבר בשיחת הפתיחה: "אנחנו מנסים להגיש מטבח אתיופי עם נגיעות מקומיות כדי להפוך את המטבח האתיופי לנגיש יותר". על פניו, זה נשמע רעיון לגמרי לא רע. למעשה, דווקא לא. אם כדי להיות "נגיש", המטבח האתיופי צריך לאבד את חדותו ולכידותו, אולי כדאי היה לבחור דווקא בכיוון ההפוך? כלומר, במקום...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו