בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סוף סוף: נמצאה אופציה קולינרית ראויה בעמק רפאים

ברחוב עמק רפאים בירושלים, שידוע בעיקר בבתי קפה חלביים מיושנים, נפתח סניף של רשת קמפאי. יהונתן כהן ועמית אהרונסון הגיעו אל המקום - קמפאי סטריט ווק - התרשמו מהעיצוב, נהנו מהמנות הגדולות וסימנו כי למרות מספר שיפורים נדרשים, מדובר בשדרוג להיצע הקיים במושבה

11תגובות
מנת נודלס סאטה של אטריות ביצים עם נתחי עוף וירקות ברוטב בוטנים וקרם קוקוס בקמפאי סטריט ווק
ארנון בוסאני

יהונתן: אז החלפנו קידומת בלוח השנה והשאלה הקבועה נותרת זהה – מה אוכלים היום? עמית: אני מרגיש ששנה חדשה קוראת להתחלות חדשות ומקומות חדשים, ותמיד נחמד לפתוח שנה במקום טרי ומסקרן. יהונתן: על זה אני לא אתווכח איתך. עמית: היום אנחנו חוזרים אל מחוזות ילדותנו, רחוב עמק רפאים, לב לבה של המושבה הגרמנית. יהונתן: אתה בטוח שאתה רוצה לפתוח את 2016 עם עוד קפה-מסעדה חלביים,  משעממים ומיושנים? עמית: אני בטוח שלא, ולכן אנחנו הולכים לאכול בדיוק את ההיפך – אוכל אסיאתי מודרני ומעודכן. יהונתן:...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו