בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ביקורת עסקית

ארוחה אצל אייל שני מעלה מחדש את השאלה: כמה שווה אוכל פשוט?

האוכל של אייל שני ב"צפון אברקסס" הוא פשוט וטעים, השאלה היא למה צריך לשלם על זה כל כך הרבה כסף, במיוחד כשמדובר במנות זעירות מדי

109תגובות
נחמד, בסיסי, סוג של קינוח קרם פטיסייר בצפון אברקסס
עומר שוברט

מכירים אנשים שאוהבים לחשב בקול כמה עלה למסעדה להכין את הארוחה שלהם? אז בצפון אברקסס של אייל שני סעדתי בחברת אחד כזה. והרגע שבו הוא הכריז בסיפוק: ״עשרה שקלים, כולל החשמל של התנור!״ גרם לי להבין שמדובר כנראה במקום הגרוע ביותר להגיע אליו עם אנשים מסוג זה. כמובן שאין שום קשר בין עלות חומרי הגלם ותשומות הייצור לטיב הארוחה ולמידת ההנאה שניתן להפיק ממנה. ובכל זאת, בצפון אברקסס כמו מרימים להנחתה לסועדים מסוג זה. אני אפילו די בטוח שבצפון אברקסס נולדים סועדים כאלה. סועדים שפשוט לא מצליחים להכיל את...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו