ביקורת עסקית

ארוחה אצל אייל שני מעלה מחדש את השאלה: כמה שווה אוכל פשוט?

האוכל של אייל שני ב"צפון אברקסס" הוא פשוט וטעים, השאלה היא למה צריך לשלם על זה כל כך הרבה כסף, במיוחד כשמדובר במנות זעירות מדי

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עומר שוברט

מכירים אנשים שאוהבים לחשב בקול כמה עלה למסעדה להכין את הארוחה שלהם? אז בצפון אברקסס של אייל שני סעדתי בחברת אחד כזה. והרגע שבו הוא הכריז בסיפוק: ״עשרה שקלים, כולל החשמל של התנור!״ גרם לי להבין שמדובר כנראה במקום הגרוע ביותר להגיע אליו עם אנשים מסוג זה.

כמובן שאין שום קשר בין עלות חומרי הגלם ותשומות הייצור לטיב הארוחה ולמידת ההנאה שניתן להפיק ממנה. ובכל זאת, בצפון אברקסס כמו מרימים להנחתה לסועדים מסוג זה. אני אפילו די בטוח שבצפון אברקסס נולדים סועדים כאלה. סועדים שפשוט לא מצליחים להכיל את הפער שבין העלות של בטטה בתנור ופסטה בסיסית לבין החשבון הסופי. נכון, אצל אייל שני פשטות היא אידיאולוגיה, ובשעות הצהריים האידיאולוגיה הזו נעטפת בעסקית נדיבה  - לפחות מבחינת מספר האלמנטים -  הכוללת גם לחם, גזוז, קפה וקינוח קטן.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ